Nieuws

Blijf up-to-date met onze nieuwsflitsen, handige tips en advies en laat je inspireren voor jouw volgend event.
Modulaire toog
Drinks on Tour bedrijfsfeest op maat met mobiele bars

Bedrijfsfeesten op maat: kies jouw stijl en ervaar een onvergetelijk evenement met onze mobiele bars, dranktogen en foodtrucks.

Wanneer het aankomt op het plannen van bedrijfsevenementen of personeelsfeesten, draait alles om het creëren van een beleving die bij de bedrijfssfeer hoort. Bij Drinks on Tour begrijpen we dat elk evenement speciaal is, en daarom bieden wij een scala aan mogelijkheden om een feest te transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Lees er alles over in deze blog!

Mobiele bar versus modulaire toog: dit zijn de verschillen

Een Nieuwjaarsreceptie, bruiloft of verjaardag op de planning? Of nog een ander feestje? Drinks on Tour legt jouw gasten in de watten. Kies voor een mobiele bar of modulaire toog en niemand gaat met dorst naar huis. Benieuwd naar de verschillen tussen beide opties? Wij leggen het uit in deze blog!
Modulaire toog thematoog surfin safari

Welke stijl kies ik voor mijn modulaire toog?

It’s all about the details… Van de zorgvuldig samengestelde gastenlijst en de playlist tot een nauwkeurig uitgekiend drankaanbod. Élk detail telt. Wist je dat je kiest uit verschillende themapanelen wanneer je bij Drinks on Tour een modulaire toog huurt, volledig aanpasbaar aan jouw wensen en de stijl van jouw feestje? Benieuwd naar de verschillende stijlen? Lees snel verder!
thematoog inkleding wild wild west herfstthema hooi medewerkers champagne klinken

Organiseer jouw winters feest met de thematogen van Drinks on Tour

It’s the most wonderful time of the year… Eindelijk! Het seizoen van gezelligheid, warmte en leuke feestjes nadert stilaan. En toegegeven, het organiseren van een winters themafeest is de ideale manier om vrienden, familie of collega’s samen te brengen. Van een gezellig herfstfeest en een spooky Halloweenfeest tot een betoverend winterfeest.
cocktailbar cocktails mobiele bar

Hoe organiseer je het perfecte cocktailfeest met drinks on tour?

Zomer en cocktails: dat is zoals Beyoncé en Jay-Z. Onafscheidelijk. De zomer is echt losgebarsten en daarmee het seizoen om een cocktailfeest te hosten. Of je nu een verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig feestje met vrienden voor de boeg hebt. Met een cocktailfeest leg je je gasten in de watten en laat je een blijvende indruk achter. Maar hoe pak je dat nu juist aan?
Lichtjes festival bedrijfsevent tentjes mobiele bar Drinks on Tour

Voor welke feestjes kan je een mobiele bar huren?

De zomer is volop in gang. Dé periode bij uitstek waarin veel feestjes en evenementen plaatsvinden. Of je nu een trouwreceptie of een bedrijfsevent in het verschiet hebt, het huren van een mobiele bar is altijd een goed idee. Benieuwd voor welke evenementen je op ons kan rekenen?
tap accessoires

Voor welke accessoires kan je bij ons terecht?

Of je nu een intiem tuinfeestje of grootschalige bruiloft in het verschiet hebt, het organiseren van een evenement kan een behoorlijke uitdaging zijn. Er zijn immers tal van zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat alles van een leien dakje verloopt. Maar wist je dat je niet alleen op ons kan rekenen voor het huren van een mobiele bar of modulaire toog, maar ook voor tal van accessoires? In deze blog sommen we de accessoires op waarvoor jij bij ons terecht kan.
mobiele bar festival

Waarom moet je een mobiele bar huren op jouw feestje?

Het organiseren van een feest is een leuke, maar tegelijkertijd ook uitdagende belevenis. Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsevenement of bruiloft plant, er komen veel details bij kijken en je moet veel knopen doorhakken. Zo is het huren van een bar een belangrijk aspect van elk feest. Gelukkig is die beslissing snel gemaakt want de mobiele bar van Drinks on Tour is de ideale toevoeging aan jouw feestje. Waarom? Dat ontdek je in deze blog.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog