Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen over onze modulaire toog of mobiele bar? Dan vind je hier waarschijnlijk het antwoord. Contacteer ons ook gerust op +32 493 81 35 95 of info@drinksontour.be

Modulaire toog

Voor welke soort events kan ik een mobiele bar boeken?

Een trouwfeest, bedrijfsevent, beurs, festival, babyborrel, jubileum, nieuwjaarsdrink of openbaar evenement … je kan onze mobiele bars boeken voor elk type event. En dit zowel voor particulieren, bedrijven als overheden.

Drinks on Tour beschikt over 5 mobiele bars en kan je inschakelen voor zowel kleine als grote feesten en events. Van 20 personen tot 5.000 gasten of meer? Wij zorgen dat iedereen een gezellige tijd heeft

Je huurt ons mobiel café inclusief dranken al vanaf €1,85 per gast / per uur. Ook op basis van verbruikte consumpties is mogelijk. De exacte prijs hangt af van een aantal voorwaarden: het aantal aanwezige personen, begin- en einduur, het gevraagde assortiment, het aantal kilometers, met of zonder personeel, … Hoe meer personen of hoe langer het duurt, hoe lager de prijs per persoon / per uur.

Ons assortiment gaat van frisdrank tot sterke bieren, van wijnen tot cocktails en van koffie tot cava. Dorst ga je dus zeker niet hebben!

  • In ons basispakket zit koffie/thee, frisdranken, wijnen, Jupiler (tap/flesjes).
  • In het plus pakket zit koffie/thee, frisdranken, wijnen, Jupiler (tap/flesjes), Duvel, La Chouffe, Leffe blond, leffe donker en cava.
  • Indien gewenst, passen we dit aan op jouw maat! Denk bijvoorbeeld aan: sterke dranken, cocktails, mocktails, … Dit is het super pakket.


PS. Tenzij anders gewenst, gebruiken wij echte glazen en geen plastiek. Drinkt eens zo fijn en lekker duurzaam.

We werken altijd 100% op maat. Naast onze 3 vaste drankpakketten kan je dus zeker ook kiezen voor een prijs op basis van verbruikte consumpties.

Dat kan! Naast onze verschillende drankpakketten is het mogelijk om onze mobiele cafés leeg te huren, met of zonder drank. Deze is voorzien van ingebouwde koeling, dubbele tapinstallatie en 2 dubbele glasfrigo’s.

De mobiele bar is max. 3m40 hoog, 2m20 breed en 5m lang (14m lang in combinatie met onze camionette om te leveren). Twijfel je of dit lukt bij jou? Neem dan contact op via 0493 81 35 95 en dan kijken we wat mogelijk is.

Onze mobiele cafés zijn inclusief trekkend voertuig 14 meter lang en wegen 3 ton. Hoewel onze medewerkers volleerde chauffeurs zijn die probleemloos manoeuvreren, zijn er enkele zaken waar je zeker op moet letten: een voldoende grote ruimte om de mobiele bars te plaatsen, geen smalle of scherpe bochten en een vlotte toegankelijkheid van het terrein.

Bovendien beschikken al onze bars over een hydraulisch systeem waardoor ze door de assen kunnen zakken. Hierdoor kan je letterlijk aan de toog hangen. Gezellig, maar steile hellingen oprijden is hierdoor ook uitgesloten.

Twijfel je over de bereikbaarheid van jouw locatie? Stuur een mail naar info@drinksontour.be of bel naar 0493 81 35 95.

Dit is gemakkelijk, maar niet verplicht. Als er geen stroom is, voorzien wij een generator voor een kleine meerpijs. Als er geen water is, zorgen we voor voldoende watervaten.

Dat kan als er genoeg ruimte is! Bovendien bieden we onder de naam Bar-a-Place ook een prachtige, modulaire binnentogen aan.

Zowel de opbouw als afbraak nemen wij volledig voor onze rekening. We hebben ongeveer 1,5 uur nodig om alles op te zetten en nog een 1 uur voor de afbraak. Natuurlijk kan dit wat langer duren bij grote events. Op vraag bouwen we zelfs daags voordien al op zodat je zonder stress toeleeft naar je event of feest.

Die nemen we gewoon terug mee. Jij blijft dus niet achter met een overschot aan drank waar je niets mee kan.

Op vraag voorzien wij obers om jouw feest of event in goede banen te leiden. Zij dienen niet alleen op, maar zorgen bovendien dat alles netjes opgeruimd blijft. Obers zijn niet standaard inbegrepen, zelf drank afhalen aan de toog is namelijk ook mogelijk. Wel plannen we altijd iemand in om de lege glazen op te halen. Opgeruimd staat netjes toch?

Ja, wij beschikken over een standaardaanbod van statafels, hoezen, gewone tafels, krukken, stoelen, parasols, … Heb je specifieke wensen? Dan werken we samen met een professionele partner voor een uitgebreid aanbod aan meubilair.

Dan hebben wij de perfecte oplossing! Of je nu zin hebt in knapperige frietjes, sappige burgers of een fancy walking dinner, onze mobiele foodtrucks hebben voor ieder wat wils. Ga met ons mee op trip met aan boord een onvergetelijke eetervaring, bruisende sfeer en memorabele momenten. Mail ons voor meer info. 

Binnen een straal van 25 km wordt geen kilometervergoeding aangerekend. Verder dan 25 km vragen 0,75 euro/km.

Klaar voor een feestje?

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog