Nieuws

Blijf up-to-date met onze nieuwsflitsen, handige tips en advies en laat je inspireren voor jouw volgend event.
Modulaire toog
mobiele bar festival

Waarom moet je een mobiele bar huren op jouw feestje?

Het organiseren van een feest is een leuke, maar tegelijkertijd ook uitdagende belevenis. Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsevenement of bruiloft plant, er komen veel details bij kijken en je moet veel knopen doorhakken. Zo is het huren van een bar een belangrijk aspect van elk feest. Gelukkig is die beslissing snel gemaakt want de mobiele bar van Drinks on Tour is de ideale toevoeging aan jouw feestje. Waarom? Dat ontdek je in deze blog.
mobiele foodtruck hamburger

Drinks on Tour breidt uit met mobiele foodtrucks

Als groeiend bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van mobiele bars, hebben we ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de sector. Daarom is het tijd voor iets nieuws. Naast onze vijf dranktrucks introduceren we in 2023 een nieuwe concept: mobiele foodtrucks. Benieuwd wat we voor jullie in petto hebben? Lees het in deze blog.
mobiele bar dranktruck

Hoe maak je van jouw dranktruck een echte eyecatcher?

Een dranktruck kan een echte blikvanger zijn op elk feest of evenement. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of communie organiseert, met de juiste inrichting is de sfeer op jouw event meteen gezet. In deze blog sommen wij enkele tips op die jou helpen bij het inrichten van jouw dranktruck.
Drinks on Tour mobiele toog white lady

Welke voorzieningen heb je nodig bij het huren van een mobiele toog?

Het huren van een mobiele toog voor jouw feest of evenement is de beste manier om jouw gasten te verwennen met de lekkerste drankjes. Maar eerst moet je de toog op de exacte locatie krijgen en de juiste voorzieningen treffen. In deze blog bespreken we de belangrijkste voorzieningen die je nodig hebt bij het huren van een modulaire toog.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog