Thematogen

Onder de naam Bar-a-Place bieden we onze modulaire togen aan voor binnen en buiten. Op plekken waar onze mobiele bars niet raken, bieden deze knappe togen op maat een mooi alternatief.

thematoog surfin safari glazen
Modulaire toog

Organiseer jE feest met de thematogen van drinks on tour

It’s the most wonderful time of the year… Eindelijk! Het seizoen van gezelligheid, warmte en leuke feestjes nadert stilaan. En toegegeven, het organiseren van een winters themafeest is de ideale manier om vrienden, familie of collega’s samen te brengen. Van een gezellig herfstfeest en een spooky Halloweenfeest tot een betoverend winterfeest. Je kan op ons rekenen om van jouw toog de ultieme blikvanger te maken. Benieuwd naar onze thematogen? Die ontdek je hier!

Gezellige bar in herfstthema

De herfst is hét seizoen waarin de natuur haar meest levendige kleuren toont. Wil jij die warme sfeer naar binnen halen? Ga dan voor onze rustieke thematische panelen zoals ‘Brown Rum’ of ‘Wild Wild West’. Zo creëer jij de ultieme cosy herfstsfeer. Voeg nog enkele herfstblaadjes, pompoenen en aardse tinten toe en de knusse toon is volledig gezet! Toch meer op zoek naar iets duisters en mysterieus voor jouw Halloween party? Dan is onze ‘Dark ’n Stormy’ dé perfecte match!

Een magische Kersttoog

Kerstfeestje voor de boeg? Onze ‘Surfin Safari’ thematoog brengt de serene en betoverende schoonheid van de winter naar binnen met haar elegante winterse kleurenpalet. Kortom, ideaal voor jouw magische Kerstbar. Mag het allemaal nog wat betovender? Voeg nog enkele fonkelende kerstlichtjes en kerstballen toe om de magische touch te geven aan jouw feest waar je gasten van zullen opkijken!

Nieuwjaarsfeest met betoverende winterbar

Het nieuwe jaar knallend inluiden met een vleugje luxe en allure? Dan is onze ‘Black Velvet’ thematoog perfect voor jouw winterbar! Deze donkere toog straalt een chique elegantie uit en creëert de nodige feestelijke sfeer. Hier en daar nog enkele gouden details en je zet het nieuwe jaar ongetwijfeld in stijl in!

Klaar voor een feestje?

Nieuw

ontdek onze thematogen

Geef jouw feest een sprankelende twist met onze thematogen. Van een gezellig herfstfeest en een spooky Halloweenfeest tot een betoverend winterfeest. Met onze thematogen hebben we voor elk thema de gepaste setting.

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog