Welke voorzieningen heb je nodig bij het huren van een mobiele toog?

Modulaire toog
Drinks on Tour mobiele toog white lady

Het huren van een mobiele toog voor jouw feest of evenement is de beste manier om jouw gasten te verwennen met de lekkerste drankjes. Maar eerst moet je de toog op de exacte locatie krijgen en de juiste voorzieningen treffen. In deze blog bespreken we de belangrijkste voorzieningen die je nodig hebt bij het huren van een modulaire toog.

Waar moet je op letten qua locatie?

De belangrijkste voorwaarde bij het huren van een mobiele toog is een vlakke en stevige ondergrond en een overdekte locatie. Zorg dat de ruimte gemakkelijk toegankelijk is zonder smalle of scherpe bochten.

Wil je de modulaire toog binnen plaatsen? Meet de beschikbare ruimte op voordat je de toog huurt om niet te stuiten op onaangename verrassingen.

Moet je stroom en water voorzien voor de mobiele toog?

Voor een goed functionerende modulaire toog is elektriciteit en water essentieel. Zorg ervoor dat er toegang is tot een stopcontact om de mobiele toog van stroom te voorzien. Heb je dit niet ter beschikking? Dan voorzien wij een generator.

Is er ook geen wateraansluiting en afvoer in de buurt? Wij zorgen voor voldoende watervaten.

En voor de rest?

Moet je aan niets denken. Wij ontzorgen je volledig bij het huren van een mobiele toog. Van ingebouwde koeling, dubbele tapinstallatie en ruime frigo’s tot glazen, meubilair en decoratie, wij voorzien alles. Ook professionele bediening is inbegrepen indien je dit wenst. Onze garçons verzorgen niet alleen de bediening, maar ook de opbouw, opruim en afbraak van de modulaire toog is bij hen in goede handen.

Ready to party? En wil jij jouw gasten in de watten leggen? Klik hier om je mobiele toog te huren.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog