Voor welke feestjes kan je een mobiele bar huren?

Modulaire toog
Lichtjes festival bedrijfsevent tentjes mobiele bar Drinks on Tour

De zomer is volop in gang. Dé periode bij uitstek waarin veel feestjes en evenementen plaatsvinden. Of je nu een trouwreceptie of een bedrijfsevent in het verschiet hebt, het huren van een mobiele bar is altijd een goed idee. Benieuwd voor welke evenementen je op ons kan rekenen?

Trouwfeesten

Jullie grote dag is eindelijk aangebroken, dus je wilt er natuurlijk voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Onze mobiele bar biedt niet alleen een ruim assortiment aan drankjes en cocktails, maar we zorgen ook voor bediening, opruim, afwas, … Een gezellige sfeer en onvergetelijke bruiloft gegarandeerd!

Bedrijfsevenementen

Wil je tijdens een bedrijfsevenement indruk maken op collega’s, klanten of partners? Dan is een dranktruck ideaal. Het voegt immers een professionele touch toe aan elk zakelijk evenement. Of je nu een informele borrel of juist een formeel klantevent op de planning hebt staan, onze formules zijn volledig aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Opendeurdagen

Wanneer je een opendeurdag organiseert om je bedrijf of organisatie in de kijker te zetten, wil je een naadloze ervaring voor je bezoekers creëren. Dankzij een mobiele bar of modulaire toog zorg je voor een professionele uitstraling en laat je je gasten zich welkom voelen. Serveer hen een verfrissend drankje terwijl ze jouw bedrijf of organisatie verkennen en ontdekken welke troeven jij aan hen te bieden hebt.

Tuin-, communie- en privéfeesten

Een communie, jubileum of een gezellig familiefeest voor de boeg? Dan kan een mobiele bar zeker niet ontbreken! Niet voldoende plaats? Dan kan onze modulaire toog een oplossing bieden. De flexibiliteit laat ons toe deze aan te passen aan elke locatie. Een feestje in de achtertuin of op een feestlocatie, alles kan.

Verjaardagsfeestjes

Verjaardagen zijn er uiteraard om gevierd te worden! En laat ons toegeven: er is niets beter dan je gasten te verwennen met heerlijke drankjes op jouw feestje. Laat hen genieten van frisse cocktails, heerlijke wijnen of een ruime selectie aan bieren en frisdrank en vier jouw verjaardag in stijl.

Het huren van een mobiele bar is dus de ideale manier om de sfeer naar een hoger niveau te tillen, je gasten goed in de watten te leggen en er een onvergetelijk moment van te maken. 

Interesse in een mobiele bar op jouw evenement? Boek ‘m dan snel hier.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog