Voor welke accessoires kan je bij ons terecht?

Modulaire toog
tap accessoires

Of je nu een intiem tuinfeestje of grootschalige bruiloft in het verschiet hebt, het organiseren van een evenement kan een behoorlijke uitdaging zijn. Er zijn immers tal van zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat alles van een leien dakje verloopt. Maar wist je dat je niet alleen op ons kan rekenen voor het huren van een mobiele bar of modulaire toog, maar ook voor tal van accessoires? In deze blog sommen we de accessoires op waarvoor jij bij ons terecht kan.

Drankfrigo’s (met of zonder drank)

Het aanbieden van gekoelde drankjes is onmisbaar voor een geslaagd feest. Dankzij onze drankfrigo’s, die je zowel met als zonder drank kan huren, hoef jij je hier niet langer zorgen over te maken. Of het nu gaat om frisdrank, bier of wijn, onze drankfrigo’s verzekeren dat jouw gasten zelfs op warme zomerdagen steeds kunnen genieten van heerlijk verfrissende drankjes.

Koelwagens (met of zonder drank)

Heb je een groter evenement voor de boeg of wil je drankjes op een andere feestlocatie leveren? Ook dan kan je op ons rekenen. Onze koelwagens zorgen er immers voor dat jouw drankjes perfect gekoeld blijven, zelfs onderweg. Of je nu een verjaardagsfeest, opendeurdag of festival organiseert, dankzij onze koelwagens kan jij eender waar en wanneer koele drankjes serveren.

Togen en tapkranen

De toog is dikwijls het uithangbord van elke evenement. Van een klassieke bar tot eentje met een meer moderne uitstraling, onze togen en tapkranen zijn zodanig ingericht dat ze steeds passen bij de stijl en het thema van jouw feestje.

Glazen

Bij elk drankje dat je serveert hoort een specifiek glas. Of je nu wijnglazen, bierglazen of cocktailglazen nodig hebt, wij hebben een ruim aanbod aan glazen beschikbaar voor verhuur. Zo creëer jij voor jouw gasten een sublieme drankervaring.

Meubilair

Het voorzien van een gastvrije en comfortabele omgeving is essentieel voor elk evenement. Daarom kan je bij ons terecht voor een breed aanbod aan meubilair, waaronder statafels, hoezen, gewone tafels, barkrukken en stoelen. Of je feestje nu in een formele of eerder informele setting plaatsvindt, ons meubilair zorgt voor de nodige functionaliteit om van jouw evenement een waar succes te maken.

Drank

Dankzij onze nauwe samenwerking met brouwerijen kunnen we jou steeds de beste drankprijzen aanbieden. Van frisdranken en bieren tot cocktails en wijnen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vinden van de geschikte drankleverancier. Wij regelen met veel plezier alles voor jou. Klaar om van jouw event een onvergetelijke gebeurtenis te maken? Contacteer ons voor onze accessoires of maak het je nog gemakkelijker met onze mobiele bar en ga voor volledige ontzorging.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog