Organiseer jouw winters feest met de thematogen van Drinks on Tour

Modulaire toog
thematoog inkleding wild wild west herfstthema hooi medewerkers champagne klinken

It’s the most wonderful time of the year… Eindelijk! Het seizoen van gezelligheid, warmte en leuke feestjes nadert stilaan. En toegegeven, het organiseren van een winters themafeest is de ideale manier om vrienden, familie of collega’s samen te brengen. Van een gezellig herfstfeest en een spooky Halloweenfeest tot een betoverend winterfeest. Je kan op ons rekenen om van jouw toog de ultieme blikvanger te maken. Benieuwd naar onze thematogen? Die ontdek je in deze blog!

Gezellige bar in herfstthema

De herfst is hét seizoen waarin de natuur haar meest levendige kleuren toont. Wil jij die warme sfeer naar binnen halen? Ga dan voor onze rustieke thematische panelen zoals ‘Brown Rum’ of ‘Wild Wild West’. Zo creëer jij de ultieme cosy herfstsfeer. Voeg nog enkele herfstblaadjes, pompoenen en aardse tinten toe en de knusse toon is volledig gezet! Toch meer op zoek naar iets duisters en mysterieus voor jouw Halloween party? Dan is onze ‘Dark ’n Stormy’ dé perfecte match!

Een magische Kersttoog

Kerstfeestje voor de boeg? Onze ‘Surfin Safari’ thematoog brengt de serene en betoverende schoonheid van de winter naar binnen met haar elegante winterse kleurenpalet. Kortom, ideaal voor jouw magische Kerstbar. Mag het allemaal nog wat betovender? Voeg nog enkele fonkelende kerstlichtjes en kerstballen toe om de magische touch te geven aan jouw feest waar je gasten van zullen opkijken!

Nieuwjaarsfeest met betoverende winterbar

Het nieuwe jaar knallend inluiden met een vleugje luxe en allure? Dan is onze ‘Black Velvet’ thematoog perfect voor jouw winterbar! Deze donkere toog straalt een chique elegantie uit en creëert de nodige feestelijke sfeer. Hier en daar nog enkele gouden details en je zet het nieuwe jaar ongetwijfeld in stijl in!

Of je nu een herfstfeest, Halloween party, Kerstfeest of Nieuwjaarsfeest in het verschiet hebt, Drinks on Tour heeft voor elk thema de gepaste setting. Contacteer ons snel voor meer informatie!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog