Mobiele bar versus modulaire toog: dit zijn de verschillen

Modulaire toog

Een Nieuwjaarsreceptie, bruiloft of verjaardag op de planning? Of nog een ander feestje? Drinks on Tour legt jouw gasten in de watten. Kies voor een mobiele bar of modulaire toog en niemand gaat met dorst naar huis. Benieuwd naar de verschillen tussen beide opties? Wij leggen het uit in deze blog!

Mobiele bar: ideaal voor openluchtevenementen

Van een tuinfeestje en een festival tot een bruiloft of een beurs in een grote hangar. Onze mobiele bar is de keuze bij uitstek voor openluchtfeestjes of evenementen in grote ruimtes. Met zijn omvang van 5 meter lang, 2,2 meter breed en 3,5 meter hoog is onze dranktruck een eyecatcher voor élk evenement. Bovendien personaliseer je ‘m volgens jouw wensen.

Let wel: door de grootte van onze mobiele bar zijn er verschillende vereisten waaraan de feestomgeving moet voldoen. Zo moet er voldoende plaats zijn en de ondergrond vlak zijn. Voldoet jouw locatie niet aan deze vereisten? Dan zijn onze modulaire togen een geschikt alternatief.

Modulaire toog: flexibele optie

Of je feestje nu binnen of buiten plaatsvindt. Onze modulaire togen zijn een hoogwaardige en flexibele optie voor locaties waar de mobiele bars niet raken. Hét voordeel van onze mobiele togen? Dat is ongetwijfeld de aanpasbaarheid. Formeel of informeel, je kiest uit verschillende panelen waardoor de toog steeds past bij jouw voorkeuren en de setting van het feest.

En dat is nog niet alles! Je selecteert daarnaast een opstelling naar wens. Van een vierkante opstelling tot eender welke andere optie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dezelfde kwalitatieve service

Ongeacht je keuze voor een mobiele bar of modulaire toog, je kunt altijd rekenen op de hoogwaardige service van Drinks on Tour. Van het bepalen tot het drankaanbod en het treffen van alle voorbereidingen tot een professionele bediening tijdens je feestje. Wij ontzorgen jouw evenement van A tot Z en doen alles om er een knaleditie van te maken.

Meer weten over onze service? Of wil je een mobiele bar of modulaire toog huren tijdens jouw feestje? Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog