Hoe organiseer je het perfecte cocktailfeest met drinks on tour?

Modulaire toog
cocktailbar cocktails mobiele bar

Zomer en cocktails: dat is zoals Beyoncé en Jay-Z. Onafscheidelijk. De zomer is echt losgebarsten en daarmee het seizoen om een cocktailfeest te hosten. Of je nu een verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig feestje met vrienden voor de boeg hebt. Met een cocktailfeest leg je je gasten in de watten en laat je een blijvende indruk achter. Maar hoe pak je dat nu juist aan?

Een geslaagd cocktailfeestje begint met kiezen van een geschikt thema. Bij Drinks on Tour helpen we je graag bij het bepalen van het thema van je evenement. Of je nu een zwoele, tropische sfeer verkiest of eerder een elegant cocktailfeest in iconische Gatsby-stijl. Wij vertalen jouw visie naar de werkelijkheid en creëren de gepaste setting met de juiste aankleding, verlichting en decoratie in onze mobiele dranktruck of modulaire toog.

Ga voor een goede mix van cocktails

Toegegeven, een themafeest zonder bijpassende drankjes is niet compleet. Bij Drinks on Tour beschikken we over een Super-formule met keuzen uit een uitgebreid aanbod aan cocktails. We helpen je bij het selecteren van de geschikte drankjes om van jouw feestje een succes te maken. Van klassiekers zoals de Moscow Mule of Mojito tot meer unieke creaties met een persoonlijke twist. Onze bartenders zorgen graag voor de ultieme drankervaring.

Toch meer fan van alcoholvrije drankjes? Geen nood! We beschikken naast cocktails ook over een ruim aanbod aan mocktails.

Stijlvol meubilair en accessoires op je cocktailfeestje

Bepaalde je het thema en weet je welke drankjes wil serveren? Dan is het tijd om de inkleding van je cocktailparty te bepalen zodat de sfeer tot z’n recht komt. Ontdek onze modulaire togen, tafels en andere accessoires die jouw feestje compleet maken. Of je nu zoekt naar een moderne loungehoek of een klassieke baropstelling. Wij voorzien je van de geschikte accessoires die passen bij jouw wensen.

Professionele bartenders en service

Elk geslaagd cocktailfeestje staat of valt met gastvrijheid en service. Daarom beschikken we over een ervaren en professioneel team van bartenders. Zij bedienen jou en je gasten met veel plezier, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je feestje. Succes gegarandeerd! Klaar om van jouw cocktailfeestje een succes te maken? Neem dan snel contact met ons op!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog