Hoe maak je van jouw dranktruck een echte eyecatcher?

Modulaire toog
mobiele bar dranktruck

Een dranktruck kan een echte blikvanger zijn op elk feest of evenement. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of communie organiseert, met de juiste inrichting is de sfeer op jouw event meteen gezet. In deze blog sommen wij enkele tips op die jou helpen bij het inrichten van jouw dranktruck.

Kies een thema

Een thema helpt als leidraad bij het inrichten van jouw dranktruck. Kies jij voor een vintage of retro thema? Of ga jij liever voor de tropische sferen met kleurrijke tinten? Adhv jouw thema serveren wij op onze beurt aangepaste drankjes.

Fleur de dranktruck op met verlichting

Wil je het gezellig maken? Verlichting is essentieel om de dranktruck extra sfeervol te maken. Ga voor kleine lichtslingers, kaarsen of led-lampen om de ultieme cosy sfeer te creëren.

Triggerende borden en menukaarten

Gebruik een aantrekkelijk krijtbord of een triggerende menukaart om jouw gasten naar de dranktruck te lokken. Informeer de gasten over de verschillende drankjes en maak het visueel aantrekkelijk door jouw gekozen thema hierin verder te trekken.

Geef de dranktruck een persoonlijke touch

Ten slotte is het leuk om de dranktruck een persoonlijk tintje te geven. Voeg bijvoorbeeld persoonlijke foto’s die iets over jou of je bedrijf vertellen.

Voeg zitplaatsen toe

Wil je dat jouw gasten kunnen chillen bij de dranktruck? Zorg dan voor comfortabele zitplaatsen. Wist je dat wij beschikken over een aanbod van statafels, hoezen, gewone tafels, krukken, stoelen en parasols? Heb je specifieke wensen? Dan werken we samen met een professionele partner voor een uitgebreid aanbod aan meubilair.

Door deze tips te volgen, garanderen we jou dat de dranktruck meteen de aandacht trekt en de sfeer naar een hoger level tilt. Wil jij jouw gasten in de watten leggen met een dranktruck? Klik hier om er eentje te huren.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog