Een modulaire toog huren

info@drinksontour.be
+32 493 81 35 95
BE 0794 402 878

Modulaire toog

Een trouw, verjaardag of bedrijfsreceptie op de planning, maar is er geen toog ter beschikking? Onze mobiele toog ‘Bar-A-Place’ is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en gemakkelijke manier om drankjes te serveren op een evenement of feestje. Wij leggen je graag uit waarmee je rekening moet houden als je onze mobiele toog huurt.

Zoek jij een mobiele toog met professionele uitstraling voor in een feestzaal? Of wil jij jouw gasten heerlijke drankjes serveren in de buitenlucht aan een buitentoog? Bar-A-Place biedt de oplossing want onze mobiele togen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Ze zijn voorzien van alle benodigde functies, zoals een koelingssysteem, tapkranen, een spoelbak en opbergruimte voor dranken en glazen.

Wil jij liever meer flexibiliteit? Bekijk dan zeker onze alternatieve dienst: onze mobiele bar. Voor kleine feestjes of grote evenementen, onze 5 mobiele bars kan je afzonderlijk of samen boeken.

Een mobiele toog voor jouw bedrijf

Onze mobiele toog is niet alleen praktisch, maar het creëert ook een echte bar-ervaring Onze hoogwaardige, aanpasbare en professionele mobiele toog is de ideale manier om je gasten te voorzien van koude drankjes en om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

De voordelen van een mobiele toog

Wanneer je een mobiele toog van Bar-a-Place huurt, wordt jouw feest of event van A tot Z geregeld. We werken 100% op maat, waardoor jij volledige controle hebt over het drankmenu: van koffie, thee, frisdrank tot wijn, bieren en cocktails. Wij zorgen voor de koeling van alle dranken en bereiden de mobiele toog en omgeving voor op het feest, zodat jij zonder zorgen kan genieten van een spetterende dag of nacht.

Waar moet ik opletten bij het huren van een mobiele toog?

De enige vereiste voor de plaatsing van onze mobiele toog is een vlakke ondergrond en een overdekte locatie. Onze mobiele togen worden geleverd met een trekvoertuig. Hoewel onze medewerkers de voertuigen soepel kunnen manoeuvreren, zijn er enkele belangrijke aspecten waarop je moet letten bij het plaatsen van de mobiele toog: de beschikbare ruimte moet groot genoeg zijn om de toog te plaatsen en het terrein moet gemakkelijk toegankelijk zijn. Ook scherpe bochten of hellingen zijn dus een no go.

Stroom en water voorzien is niet verplicht, maar wel gemakkelijk. Als er geen stroom beschikbaar is, kunnen wij een generator leveren tegen een kleine meerprijs. Als er geen water is, zorgen wij voor voldoende watervoorziening in vaten.

Ready to party? Klik hier om je mobiele toog te huren. Wil je ook de honger van je gasten stillen? Ontdek dan zeker onze foodtrucks.

Klaar voor een feestje?

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog