Een mobiele cocktailbar huren

info@drinksontour.be
+32 493 81 35 95
BE 0794 402 878

Modulaire toog

Heb jij een bruiloft, communiefeest, verjaardag of bedrijfsevenement in het verschiet? Wil je je gasten verwennen met heerlijke cocktails? Huur dan een cocktailbar bij Drinks on Tour. Wij bieden mobiele dranktrucks en modulaire togen aan met verschillende formules om van jouw feestje een onvergetelijke ervaring te maken.

Wil je jouw feestje naar een hoger niveau tillen? Met onze cocktailbar haal je een echte eyecatcher in huis. Of je nu een intiem verjaardagsfeest in je achtertuin of juist een grootschalig bedrijfsevent op locatie organiseert, onze mobiele bar of modulaire toog is de perfecte aanvulling voor elke gelegenheid. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

Welke cocktails kan ik bestellen aan de cocktailbar?

Bij Drinks on Tour draait alles om personalisatie en variatie. Daarom bieden we diverse formules met tal van drankjes op maat aan. Naast de klassieke Basis- en Plus-formules, bieden we ook een Super-formule aan. Deze formule bevat naast homemade ice tea en sterke dranken ook heerlijke cocktails. Of je nu houdt van klassiekers zoals een Mojito of Cosmopolitan of eerder van meer trendy, eigentijdse cocktails, er is voor elk wat wils. Toch meer fan van een alcoholvrije variant? Geen probleem! Je kan ook tal van mocktails bestellen aan onze cocktailbar.

Voor welke events kan ik een cocktailbar huren?

Je kan op onze cocktailbar rekenen voor tal van evenementen. Van bruiloften, verjaardagsfeesten over bedrijfsevenementen tot themafeestjes. Onze mobiele bars en togen zijn geschikt voor elke gelegenheid om feest te vieren in stijl. We kunnen bovendien onze modulaire togen aanpassen aan jouw specifieke wensen.

Klaar om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken? Klik dan hier om onze cocktailbar te huren.

Klaar voor een feestje?

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog