Een dranktruck op jouw feest

info@drinksontour.be
+32 493 81 35 95
BE 0794 402 878

Modulaire toog

Op zoek naar een unieke manier om je gasten te verrassen op je volgende feest? Huur een dranktruck bij Drinks on Tour. De dranktruck gaat verder dan alleen het verstrekken van drankjes. Onze mobiele drankbar is een unieke toevoeging aan de sfeer en uitstraling van jouw evenement. Met zijn opvallende verschijning trekt de dranktruck meteen de aandacht van al jouw gasten.

Onze dranktrucks zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om je gasten te voorzien van de lekkerste drankjes. Denk hierbij aan bier, wijn, frisdrank en cocktails.

Ons basispakket bevat koffie en thee, frisdranken, wijnen en bier. Wil je net iets meer keuze bij het bestellen van jouw drank? Dan vullen wij onze dranktruck met het plus pakket. Hier bieden we ook cava en speciale bieren aan zoals Duvel, La Chouffe en Leffe. Liever een aanbod volledig op maat van jouw wensen? Bij ons super pakket brengt de dranktruck ook heerlijke cocktails, mocktails en andere sterke dranken mee.

Heb je een hongertje gekregen? Dan is Food on Tour de ideale oplossing. Of je nu zin hebt in knapperige frietjes, sappige burgers of een fancy walking dinner, onze mobiele foodtrucks zijn de perfecte aanvulling op de dranktruck.

Wat met leeggoed en geopende flessen na gebruik van de dranktruck?

Geen zorgen, want wij nemen al het leeggoed en overschotten gewoon weer mee zodat jij zorgeloos kunt genieten. Bovendien zijn wij toegewijd aan duurzaamheid. Bij ons geniet je niet alleen van heerlijke dranken, maar ook van een milieubewuste ervaring. De drankjes in onze dranktruck worden geserveerd in echte glazen in plaats van plastic bekers.

Op welke feesten komt onze dranktruck?

Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest of ander evenement organiseert, onze mobiele drankbar is de perfecte toevoeging. Wij voorzien een breed scala aan dranken die je kan bestellen voor jouw feest. Onze dranktruck is geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties en kan volledig naar wens worden aangepast. Staat er een bedrijfsevent op de planning? Onze dranktrucks zijn daarnaast volledig aanpasbaar en kunnen worden voorzien van jouw eigen branding.

Op zoek naar een zorgeloze drankervaring voor jouw evenement? Klik hier om onze dranktruck te huren. Wil je ook de honger van je gasten stillen? Ontdek dan zeker onze foodtrucks.

Klaar voor een feestje?

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog