Drinks on Tour breidt uit met mobiele foodtrucks

Modulaire toog
mobiele foodtruck hamburger

Als groeiend bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van mobiele bars, hebben we ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de sector. Daarom is het tijd voor iets nieuws. Naast onze vijf dranktrucks introduceren we in 2023 een nieuwe concept: mobiele foodtrucks. Benieuwd wat we voor jullie in petto hebben?

Van één mobiele drankbar tot meerdere foodtrucks

Ooit begonnen met slechts één mobiele bar en vandaag uitgegroeid tot een vaste waarde met klanten zoals Audi, Bouwunie, DHL, Luminus en VTM. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en zijn dan ook trots op ons succes verder uit te breiden. Met een nieuwe mede-zaakvoerder aan boord, rollen we ons nieuw concept uit: Food on Tour. Onze mobiele foodtrucks nemen je mee op een tripje met aan boord een onvergetelijke eetervaring, bruisende sfeer en memorabele momenten.

Mobiele foodtrucks, wat houdt dat in?

Of het nu gaat om knapperige frietjes, sappige burgers of een fancy walking dinner, onze mobiele foodtrucks hebben voor ieder wat wils. Food On Tour biedt vaste formules aan, maar op maat gemaakte oplossingen zijn ook mogelijk. Wij zetten onze foodtrucks op een rijtje:

  • Smul van de ultieme Belgische smaaksensatie met Frie Wheely op jouw feestje. Naast frietjes kan je ook genieten van watertandende snacks en verrukkelijke sauzen.
  • Meer zin in een sensationele hamburgerbeleving? Van sappig rundergehakt tot knapperige bacon en gesmolten kaas, the burger truck is al onderweg naar jou.
  • Neem afscheid van het traditionele diner aan tafel en ga mee op pad met onze foodtruck voor een unieke walking dinner ervaring. Met Walk and Roll geniet je van een uitgebreid smakenpalet.

Het totaalplaatje

Met het nieuwe mobiele foodtrucks willen we onszelf nog meer op de kaart zetten. We focussen steeds meer op totaalconcepten waarbij we niet alleen drank voorzien, maar ook lekkere gerechten leveren en totaaloplossingen bieden voor feestjes en evenementen. Hiernaast zorgen we ook voor professionele bediening, inkleding, meubilair en opruimwerkzaamheden.

Ben je op zoek naar een unieke eetervaring op jouw feest of evenement? Dan zijn onze mobiele foodtrucks jouw redder in nood. Vraag hier jouw offerte aan.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog