Bedrijfsfeesten op maat: kies jouw stijl en ervaar een onvergetelijk evenement met onze mobiele bars, dranktogen en foodtrucks.

Modulaire toog
Drinks on Tour bedrijfsfeest op maat met mobiele bars

Wanneer het aankomt op het plannen van bedrijfsevenementen of personeelsfeesten, draait alles om het creëren van een beleving die bij de bedrijfssfeer hoort. Bij Drinks on Tour begrijpen we dat elk evenement speciaal is, en daarom bieden wij een scala aan mogelijkheden om een feest te transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Van mobiele bars en dranktogen tot foodtrucks, we hebben alles in huis om een evenement tot een succes te maken.

Kies de perfecte mobiele bar, dranktoog of foodtruck

Bij Drinks on Tour geloven we in keuzemogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu op zoek bent naar een mobiele bar voor een bedrijfsevent, een sfeervolle toog in thema voor een informeel personeelsfeest of formele receptie, wij hebben het allemaal. Onze diverse opties stellen je in staat om de perfecte aanvulling te kiezen die de sfeer van jouw bedrijf versterkt.

Persoonlijke touch

Onze inhouse graphic designer zorgt voor een perfecte match tussen de bar, toog en/of foodtruck en jouw bedrijf. Wij kunnen alles verzorgen, van jouw logo op menukaarten en menuborden tot een maat gemaakte toog waarin het logo is uitgefreesd. Dit alles op maat van jouw huisstijl.

Goede logistiek

We begrijpen het belang van een vlekkeloze uitvoering. Met onze doordachte logistiek zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt, van het opzetten van de mobiele bar of toog tot het serveren van smakelijke lekkernijen uit de foodtruck. Je hoeft je nergens zorgen over te maken; wij nemen de organisatie op ons zodat jij kunt genieten. We laten uiteraard ook alles netjes achter en zorgen ook tijdens het feest voor het netjes houden van ruimte.

Deel en tag op social media @drinksontour:

Laten we de kracht van social media niet vergeten! Deel niet alleen fantastische momenten met jouw klanten, leveranciers of collega’s, maar creëer ook content die gedeeld kan worden. Maak je evenement instagram-waardig en laat je gasten hun ervaring delen zodat ook wij kunnen meegenieten van de feestvreugde.

#waarisdatfeestje? 😉

Kortom, maak van jouw bedrijfsfeest een gedenkwaardige gebeurtenis die nog lang zal worden herinnerd en besproken! Tot binnenkort? Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden!

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief

Modulaire toog
Modulaire toog
Modulaire toog