Bar-a-Place, TOOG op maat

Bar-a-Place zijn onze modulaire togen voor binnen en buiten. Op plekken waar onze mobiele bars niet raken, bieden deze knappe bars een mooi alternatief. We bouwen de toog ter plaatse op, inclusief tapkraan en koelingen. De strakke  toog is afgewerkt met een witte of zwarte marmeren look, een transparante backwand en aangepaste ledverlichting. De enige voorwaarde is een vlakke ondergrond en overdekte ruimte.

Binnentoog mobiele toog Drinks on Tour Bar-a-place
Binnentoog mobiele toog Drinks on Tour Bar-a-place

Hoe werkt Bar-a-Place?

Wanneer je kiest voor een mobiele toog van Bar-a-Place, wordt je feest of event geregeld van A tot Z. Van koffie, thee, frisdrank, wijn, pils, zware bieren tot homemade Ice Tea, sterke drank, cocktails & mocktails: jij bepaalt zelf je drankaanbod. Wij zorgen dat de dranken lekker gekoeld zijn en treffen alle voorbereidingen om de bar en omgeving feestklaar te maken. Zo kan je zorgeloos genieten van een spetterende dag of nacht. De toog leeg huren (zonder drank & bediening)? Ook dan kan!

Uiteraard werken we ook 100% op maat. Vanaf de start denken we mee over de aanpak en het aanbod op jouw feest of event en zorgen voor creatieve oplossingen. Want uitdagingen… daar houden we juist van!

Last but not least kan je bij ons ook terecht voor professionele bediening en meubilair zoals stoelen, tafels en nog veel meer.

Bar-a-Place voor bedrijven

Wil je je eigen gepersonaliseerde toog uitbaten? Ook dat kan met Bar-a-Place! Wij drukken je bedrijfslogo op de voortoog, op flesjes bier, op bierviltjes en op de digitale schermen gemonteerd aan de backwand. Deze schermen geven trouwens ook de mogelijkheid om bedrijfspromotie af te spelen via een diashow. Zelfs de sfeervolle ledverlichting stellen we in op je bedrijfskleuren!

vraag je prijsvoorstel aan

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als
eerste onze nieuwtjes in je mailbox.

FAQ